+36 20 451 2211 norbert@trichocenter.hu

STYMULA®

Lézeres eszköz orvosi használatra

További információért hívjon bizalommal: +36 20 451 2211

STYMULA®

A STYMULA® egy nem-invazív készülék, alacsony intenzitású lézerterápia, ami korunk legjobb technológiáit ötvözi. Az alacsony intenzitású lézerterápiát (röviden LLLT) véletlenszerűen fedezte fel a NASA 1967-ben, egy kísérlet során, melyben asztronauták egészségügyi problémáira keresték a megoldást.
A kezelés széles körű felhasználást kínál:

  • serkenti a szövetregenerálódást,
  • gyulladáscsökkentő,
  • erősíti az immunrendszert,
  • meggátolja a fájdalomérzetet rövid-, ill. hosszútávon.

A STYMULA® kezelés sikerességét számos nemzetközi klinikai vizsgálat támasztja alá, immár 4 évtizede megismételve a pozitív kísérleti eredményeket. Használata csekély kockázattal ill. mellékhatással jár; ennek köszönhetően
betegségek széles skáláján alkalmazható. A STYMULA® egy nem-invazív eljárás, nem fájdalmas és nem lép kölcsönhatásba a szervezetben jelenlevő gyógyszerekkel, sőt, erősíti a terápiás kezelések hatását. A STYMULA® lézer kezesés a test bármely külső pontján alkalmazható, mely során nagy számban alacsony intenzitású lézerpont besugárzást bocsát az érintett tertületre, ami kihatással van az erekre, az izmokra, az idegekre és a csontokra egyaránt.

ESZTÉTIKAI KEZELÉSEKHEZ

STYMULA® a hajgyógyászatban
Hajnövekedést indukál, javítja a sejt metabolizmusokat a hajhagymákban, serkenti a vérkeringést és normalizálja a faggyú produkcióját. Csökkenti a viszketést, ödémát és a hajas fejbőr gyulladását.
A STYMULA® esztétikai hatásai
Öregedés gátlóként alkalmazható az arc, dekoltázs és a kezek felületén. Tény, hogy felerősíti a bőr kollagén és elasztin termelését, javítva a bőrtónust és a rugalmasságot. Az öregedést lassítja, regenerálja, a sérült szövetet és csökkenti a ráncokat. A STYMULA® orvosi használata az ízületek és izomzat ANTIDISZTORCIÓS KEZELÉSEIBEN mutatkozik meg, antalgikus funkciójának köszönhetően, mely csökkenti az inak, izmok és idegek gyulladásait, és növeli a fájdalom tűrésküszöbét. A kezelés meggátolja a fájdalomérzet terjedését a rostok szintjétől kezdve a helyi endokrin termelés szintjéig. A STYMULA® egy hatékony GYULLADÁSCSÖKKENTŐ KEZELÉS, csökkenti a cytokinek és a prostaglandinok számát, melyek szerepet játszanak a gyulladásos folyamatokban ill. a fájdalomcsillapításban. A készülék csökkenti az ödémák méretét, stimulálva a mikro-vérkeringést, ahol folyadék áthalad a sérült szövetből az érrendszerbe. A STYMULA® MEDICAL egy olyan orvosi használatra szánt készülék, mely tökéletesen alkalmas ACNE, PIKKELYSÖMÖR, és egyéb bőrrendellenességek kezelésére. Csökkenti a hypertoniás sebaceous mirigyek méretét/számát.

Itt kezdődik a gyors és teljes diagnosztika

Tudjon meg többet a Professzionális Termékeinkről

Küldetésünk a jobb diagnosztika

elérhetőségeink

+36 20 451 2211

norbert@trichocenter.hu

1073 Budapest,
Barcsay utca 16

Partnerünk