+36 20 451 2211 norbert@trichocenter.hu

Videodermatoszkóp

a bőr, haj és a hajas fejbőr vizsgálatához

MADE IN ITALY

Több, mint húsz éve szakterületünk a bőrgyógyászatban és szépségiparban diagnosztikai- és kezelési célokra használt elektronikai berendezések gyártása, és fejlesztése. Az első prototípusok piacra kerülése óta, ma az APR Instruments hiteles tanúsítvánnyal rendelkező termékek széles palettáját kínálja világszerte: termékeink elérhetőek Európában, az Amerikai Egyesült Államokban, Brazíliában, Ausztráliában, Japánban, Indiában és Kínában.
A MICROCAMERA® termékeket számos nemzetközi kozmetikai cég használja, a szakmai piac piacvezető termékei. Készülékeinket teljes mértékben vállalatunk tervezte és gyártja, sikerünket klienseink kiemelkedően magas számának és védjegyünknek köszönhetjük.
Az összes APR Instruments termék eleget tesz a legszigorúbb minőségi és biztonsági követelményeknek, az UNI EN ISO 9001: 2015 és az UNI EN ISO 13485: 2016 szabványoknak megfelően.
Mindez lehetőséget kínál számunkra, hogy büszkén vállaljuk a valódi ‘made in Italy’ jelzést.

Technikai sajátosságok

A MICROCAMERA® Medical egy olyan orvosdiagnosztikai eszköz, melynek egyedi fizikai tulajdonságai teszik lehetővé az elegancia, precízió és könnyű használat kombinációját. Kízárólag kíváló minőségű alapanyagokat használtunk a MICROCAMERA® Medical megalkotásakor; a gondos válogatás és folyamatos kutatás eredményeképpen egyszerű kattintással tökéletesen éles képek érhetőek el. Az alumínium, elegáns és tartós, az állvány és a monitor fő anyaga. Az optikához és a kamerafejhez használt Delrin képviseli egyben az erő és a könnyedség ötvözetét. Végül, rozsdamentes acél és edzett optikai üveg alkotja az eltávolítható optikai részeket, mely garantálja a biztonságot és a higiéniát, mivel fertőtleníthető.
A kijelző egy nagyfelbontású “ipari minőségű” LCD panelt használ, kíváló kontraszttal és fényerővel: a visszatükröződés mentes bevonat és a széles látószög optimális megfigyelésre ad lehetőséget megvilágított és világítás nélküli környezetben egyaránt. A lényeges információ mindig látható a kijelzőn: a telepített optika és a használt SD kártya állapota, a képek elmentéséhez szükséges adatok, stb.

A MICROCAMERA® Medical egy speciális, fél hüvelykujj méretű CMOS kép érzékelőt használ, a legmagasabban elérhető mikroszkópikus érzékenység érdekében. 3 millió 3.2×3.2 mikronmilliméteres képponttal rendelkezik, mely a legnagyobb felbontást eredményezi ebben a kategóriában, garantáva a minőgési képalkotást.

N

AUTO EXPOSURE - AEX

Expozíció és tartomány méret automatikus beállításai a bőr mikroszkópos felvételeihez, fehér fény mellett ill. fluoreszcens megvilágítással.

N

BEST SHOT SELECTION - BSS

Automatikus választási mód a legideálisabb képek létrehozásához, nagy felbontás esetén.

N

AUTOMATIC LENS RECOGNITION - ALR

Automatikus lencsefelismerés; az optika és az érzékelők automatikus kalibrálása.

N

AUTOMATIC IMAGE SAVING - AIS

Időzített képmentés.

ERGONOMIKUS ÉS FELHASZNÁLÓBARÁT

A MICROCAMERA® Medical egy kényelmes olvasófejjel és cserélhető lencsékkel van felszerelve: könnyedsége és egyszerű kezelhetősége teszi a saját kategórájának első helyezettjévé.

Minden művelet egyetlen gomb megnyomásával elvégezhető, miközben a felhasználó megfigyeli a képernyőt, és rögzíti a bőr, hajas fejbőr és a haj részeiről készült felnagyított képeket. A kapcsolódó felvételek könnyedén elmenthetőek a megfelelő SD káryán vagy az inovatív digitális felhőben. Az összes optikai lencse tartalmaz egy mikroprocesszort, ami összeköttetésben van az olvasófejjel, így felismeri a helyes kalibrációs beállításokat és a megfelelő expozíciós paramétereket. Az olvasófej hosszas tanulmányok eredményei alapján kialakított egyedi, ergonomikus formája lehetővé teszi minkét – jobb és bal – kéz együttes használatát. A lencse és az érzékelők ‘plug and play’ eszközök:

az inzertálás során minden eszköz jellemzői és kalibrációs beállításai szinkronizálódnak a kamerafejben, a tökéletes képalkotás érdekében.

Lencse tulajdonságok:

N

Steril és Kompakt

A csatlakoztatott optikai lencse egy cserélhető, rozsdamentes acél fejjel rendelkezik, mely ideálisan strerilizálható.

N

Egyszerű kezelés

A cserélhető fejek menetes csatlakozással kapcsolódnak, két típusukat különböztetjük meg: záróüveggel rendelkező vagy anélküli. A záróüveg lehetőséget ad az immerziós lencse használatára.

N

Kiváló loptikák

Nagyítási tartomány: 20X – 200X

N

Wood Light

Polarizált meleg fény

Mikrokamerák

Basic

A gyors és pontos elemzés kiindulópontja.

Evolution

Komplett eszköz paletta professzionális kozmetológusoknak

Professional

Ideális eszköz a teljes ellenőrzéshez

Medical

Igényesen felszerelt eszköz
professzionális dermatológusoknak

Itt kezdődik a gyors és teljes diagnosztika

Tudjon meg többet a Professzionális Termékeinkről

+36 20 451 2211

Küldetésünk a jobb diagnosztika

elérhetőségeink

+36 20 451 2211

norbert@trichocenter.hu

1073 Budapest,
Barcsay utca 16

Partnerünk