+36 20 451 2211 norbert@trichocenter.hu

Medical

Dermatológiai vizsgálatokhoz és esztétikai kezelésekhez

MICROCAMERA® MEDICAL

Midnen funkció elérhető mindössze egyetlen kattintással

A MICROCAMERA® Medical egy kényelmesen használható kamerafejjel van felszerelve, cserélhető lencsékkel; könnyed súlyának és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a diagnosztikai eszközök között saját kategórájának első helyezettje. Minden optikai lencse tartalmaz egy mikroprocesszort, mely biztosítja a kommunikációt a kamerafejjel, így automatikusan érzékeli a helyes kalibrációs profilt és expozíciós paramétereket. A kamerafej ergonomikus formája, mely hosszas tanulmányozás és fejlesztés eredménye, egyaránt használható jobb és bal kézzel.

Igényesen felszerelt eszköz
professzionális dermatológusoknak

Az optikai lencsék ‘plug and play’ önműködő tartozék-felismerő funkcióval rendelkeznek: a csatlakoztatás pillanatában az eszköz kommunikációba lép a kamerafejjel, és felismeri az eszköz fizikai tulajdonságait és kalibrációs profilját, szinkronizálva az összes szükséges beállítást a megfelelő képminőség elérése érdekében.

A MICROCAMERA® MEDICAL tartalmazza:

N

MC-2600

MICROCAMERA® MEDICAL –18,5“ LCD kijelző

N

OT-4000

MACRO optikai lencse

N

OT-4621

Orvosi Wood fényű optikai lencse – 20X WD MED*

N

OT-4622

Orvosi polarizált fényű optikai lencse – 20X PL MED*

N

OT-4650

Orvosi hideg fényű optikai lencse – 50X MED*

N

OT-4660

Orvosi hideg fényű optikai lencse – 200X MED*

N

SW-2400

MICROCAMERA® szoftverfejlesztés (BASIC – EVOLUTION)

*záróüveggel vagy anélkül

Intenzitás

„A MICROCAMERA® Medical a bőr analitikai vizsgálatainak hatékony eszköze, mely gazdag DNS-sel rendelkezik; elegáns megjelenéssel, könnyű használattal és precícióval kombinálva. Kízárólag kíváló minőségű alapanyagokat használtunk a MICROCAMERA® Medical megalkotásakor; a gondos válogatás és folyamatos kutatás eredményeképpen egyszerű kattintással tökéletesen éles képek érhetőek el. Az alumínium, elegáns és tartós, az állvány és a monitor fő anyaga. Az optikához és a kamerafejhez használt Delrin képviseli egyben az erő és a könnyedség ötvözetét. Végül, rozsdamentes acél és edzett optikai üveg alkotja az eltávolítható optikai részeket, mely garantálja a biztonságot és a higiéniát, mivel fertőtleníthető.”

Lencsetulajdonságok

  • A csatlakoztatott optikai lencse egy cserélhető, rozsdamentes acél fejjel rendelkezik, mely ideálisan strerilizálható
  • A cserélhető fej gyors tengelykapcsolóval rendelkezik és két típusa ismert: záróüveges vagy anélküli. A csúsztatósín jelenléte immerziós lencsék használatát teszi lehetővé.
  • Nagyítás mértéke: 20X – 200X
  • Wood-, és polarizált fény

Makro Optika

A MACRO optika panoráma nézetet ad, mellyel egy összefogó képet láthatunk a vizsgált felületről. Ideális anyajegyek vizsgálatához. A MACRO optika háttérfényforrást és manuális fókusz beállításokat igényel.


20X WD Otika

Integrált Wood fénnyel van felszerelve, leggyakrabban a bőr dyschromia diagnózis vizsgálatához használatos (leucodermia és hypermelanosis), a pigmentációs rendellenességek megfigyelésére. Ugyancsak tökéletesen alkalmazható egyéb fertőző jellegű bőrbetegségek vizsgálatára, pl. porfíria esetén


20X PL MED Optika

A 20X PL MED optika a pigmentációs léziók átfogó képének megtekintésére alkalmas (maximális lézió átméret: 2.1 cm), megfigyelhető a léziók: formája, szélei és színe. Ez a lencse polarizált fény forrással rendelkeik, ami kiszűri az egyes hullámhossz tartományú fénysugarakat, megengedve az extrém finomságú rálátást a léziókra. Ez a tartozék elérhető záróüveg végződéssel és anélkül; mindkét típusa hideg fényforrással rendelkezik, mely képes megvilágítani a bőr felületét epifluoreszcens megvilágításban. A 20X PL optika használható a szubkután minták és struktúrák vizsgálatára egyaránt.


50X MED Optika

A OT-4650 optika lehetővé teszi a léziók részletes analízisét, elsősorban a léziók struktúráját és dermatológiai (maximális lézióméret: 1.5 cm), ill. vaszkuláris mintázatának szimultán vizualizációját (mikrokeringési morfológia és áramlás dinamika).

Ez a tartozék elérhető záróüveg végződéssel és anélkül; mindkét típusa hideg fényforrással rendelkezik, mely képes megvilágítani a bőr felületét epifluoreszcens megvilágításban.

Ez a nagyítás lehetőséget ad kapillaroszkópos vizsgálatra a köröm alatti területeken, és a bőr azon részein, ahol az epidermisz nagyon vékony.


200X MED Optika

Az OT-4660 optika lehetővé teszi a kerületi mikrocirkuláció morfológiai szempontjainak megfelelő vizsgálatát a regionális mikroangiotekton azonosításával.

Ezen nagyítás mellett a vér áramlása megfigyelhető.

Ez a tartozék elérhető záróüveg végződéssel és anélkül; mindkét típusa hideg fényforrással rendelkezik, mely képes megvilágítani a bőr felületét epifluoreszcens megvilágításban.

Ez a nagyítás mellett elvégezhetőek azok a trichológiai vizsgálatok, amelyek a hajhagyma és a fejbőr részletesebb vizsgálatát igénylik.

Kiegészítők


Guruló állvány

A praktikus dedikált kocsi lehetővé teszi a teljes optika készlet speciális fiókban való elhelyezését; egy kiegészítő polc dönthető záróelemmel lehetővé teszi a szonda gyors és biztonságos behelyezését. Ezenkívül a kocsi alsó részében műszaki rekesz található az elektromos aljzatok, kábelek és tartozékok számára.


Hordtáska

Kényelmes válltáska a MICROCAMERA® biztonságos hordozására szolgál. Az erősített és párnázott falaknak köszönhetően a MICROCAMERA® megkímélhető az enyhe fizikai sérülésektől. A cipzár lezárása a felső részben lehetővé teszi a műszer egyszerű és gyors üzembe helyezését.

Itt kezdődik a gyors és teljes diagnosztika

Tudjon meg többet a Professzionális Termékeinkről

Küldetésünk a jobb diagnosztika

elérhetőségeink

+36 20 451 2211

norbert@trichocenter.hu

1073 Budapest,
Barcsay utca 16

Partnerünk